Bouwkundige plattegronden


Zijn jouw bestaande plattegronden en/of woningplattegrond alleen in een pdf bestand beschikbaar? Dan zetten wij deze graag over naar een digitale tekening. Mocht je niet in het bezit zijn van een dergelijke tekening, dan kunnen wij de woning digitaliseren door middel van een NEN 2580 meting.

Bouwkundige plattegronden van hoge kwaliteit

Als je op zoek bent naar een bouwkundige tekening voor uw woning of gebouw, ben je aan het juiste adres. Onze inspecteurs werken zeer nauwkeurig, waardoor de bouwkundige plattegronden en de opgestelde meetrapporten van hoge kwaliteit zijn. Diverse woningmakelaars, woningcorporaties maar ook particulieren behoren tot ons klantenbestand. 

Bouwkundige plattegrond o.b.v. het woning waarderingsstelsel (WWS)

De metingen en plattegronden kunnen eventueel gerealiseerd worden op basis van het woning waarderingsstelsel. Doormiddel van het woning waarderingsstelsel zijn de benodigde gegevens makkelijk over te zetten naar een Excel of Database bestand. Op deze plattegronden worden de oppervlaktes per ruimte nauwkeurig vermeld, zodat de tekeningen ook voor verkoop/verhuur doeleinden kunnen dienen.

Wij adviseren je graag bij een verbouwing of eventuele nieuwe indeling van jouw kantoor, bedrijfsruimte of woning. Uiteraard zorgen wij ook voor het daarbij behorende tekenwerk.

Een plattegrond van woning(en) of gebouwen nodig?

Een plattegrond van een woning of gebouw is cruciaal voor het realiseren van een ideaal ontwerp. Het biedt een gedetailleerd overzicht van de ruimtelijke indeling en helpt bij het visualiseren van leefruimtes. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een 3D-plattegrond te maken, waardoor het ontwerp tot leven komt met realistische diepte en perspectief. Of het nu gaat om een bestaand gebouw of nieuwbouw, het proces biedt inzicht in de optimale benutting van de beschikbare ruimte. Met een 3D-plattegrond kunnen ontwerpwensen beter gecommuniceerd worden met professionals, resulterend in perfect afgestemde ontwerpen.

Wij maken graag bouwkundige plattegronden voor u

Voor een vrijblijvende offerte of vragen kunt u ten alle tijden contact met ons op nemen.

 

Bouwkundige plattegrond - MY Vastgoed bouwkundig tekenwerk - MY Vastgoed