Werkvoorbereiding en planning in de bouw


Indien u als particulier weinig bouwkundige kennis heeft maar toch denkt aan een verbouwing, kan dit soms voor problemen zorgen. Vaak wordt het volledige pakket bij een aannemer op tafel gelegd en kan de aannemer in principe zijn gang gaan. Om extra kosten of uitloop van de bouwperiode in het proces te voorkomen, kunt u ons inschakelen.

Onze deskundige adviezen en technische werkvoorbereiding

In combinatie met onze ruime ervaring in ontwerp en materialenkennis kunnen wij u goed adviseren om tot een ontwerp te komen dat niet alleen bij uw stijl past, maar ook bij het perceel en uw woning. Met het definitieve ontwerp en de eventuele vergunningaanvraag kunnen wij de aanbesteding verzorgen, waarna in samenspraak de beste aannemer gekozen kan worden. Verder zullen wij er zorg voor dragen dat het project goed verloopt. Dit houdt in dat we tijdens de voortgang van het project de werkzaamheden controleren en ervoor zorgen dat de aannemer zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Werkvoorbereiding in de bouw voor particulieren en bedrijven

Onze werkvoorbereiding en bouwbegeleiding werkzaamheden realiseren wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en woningbouwcorporaties. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen bij een vlotte en succesvolle uitvoering van uw bouwproject.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ten alle tijden contact met ons op nemen.