Bouwkundig advies op maat


MY vastgoed heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd in het adviseren en begeleiden van renovaties en nieuwbouwprojecten. Welk aandachtspunt voor u dan ook het belangrijkste is, we denken graag met u mee. Met talrijke succesvolle projecten en een uitgebreid klantenbestand zijn wij gepassioneerd in het leveren van hoogwaardig bouwkundig advies en tekenwerk.

Bouwkundig advies: zakelijk of privé

MY Vastgoed werkt nauw samen met diverse stakeholders in de bouwindustrie. Of u nu een architect, een woningcorporatie of een gemeente bent; wij hebben ervaring in het afhandelen van uiteenlopende projecten. Onze expertise strekt zich uit van bouwkundig advies voor isolatie tot gedegen inzicht in complexe funderingsvraagstukken. Wij bieden niet alleen advies, maar ook praktische oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Bent u particulier en wilt u bijvoorbeeld een uitbouw of uw huis verbouwen en vraagt u zich af wat er mogelijk is? Wij helpen u graag!

Uw partner in bouwkundig advies

Ontdek de meerwaarde van samenwerken met ons ervaren team en laat ons u begeleiden op weg naar een succesvol bouwproject.